PRX-T33 NO NEEDLE SKINBOOSTER IN ALKMAAR

skinbooster alkmaar

PRX-T33 - no needle skinbooster

PRX-T33 voordelen:

 • Beschadigd de opperhuid niet
 • Geen hersteltijd
 • Verhoogt waterniveau in de huid
 • Verbeterd de huidkwaliteit
 • Stimuleert huidherstel
 • Geschikt voor (bijna) iedereen

PRX-T33 is dé nieuwste behandeltrend en zorgt voor direct resultaat, zonder huidherstel. Het is een skinbooster en innovatieve technologie die zonder injecties en zonder beschadiging van het huidoppervlak onmiddellijk resultaat biedt. 

De huidstructuur wordt verbeterd terwijl fijne lijntjes -en rimpels verminderen. Het is een ideale en veilige behandeling om de totale conditie van de huid te kunnen verbeteren.

PRX-T33 is vergelijkbaar met een skin booster en is geen peeling. Bij een peeling maken we namelijk gecontroleerde schade aan de opperhuid. Met PRX-T33 houden we de opperhuid volledig in tact. Dat betekend dat PRX-T33 ook het gehele jaar uitgevoerd mag worden.

PRX-T33 SKINBOOSTER IN ALKMAAR

PRX-T33 no needle skinbooster is een unieke samenstelling van 33% TCA (trichloorazijnzuur), waterstofperoxide (H202) en kojic welke samen krachtig en nauwkeurig samenwerken op PH-niveau. TCA bevorderd collageenstimulatie en celvernieuwing. Waterstofperoxide wordt van nature in de huid aangetroffen en versnelt de genezingsprocessen van de huid en versterkt de bescherming van het immuunsysteem. Kojic voorkomt de vorming van pigmentstoornissen.

PRX-T33 versterkt het natuurlijke, diepe regenaratieve proces van de huid. Na slechts één behandeling kan de huid er al steviger, gladder en stralender uit zien. En dit zonder de huid te beschadigen. Voor langdurig anti-aging effect raden wij aan om de behandeling in een kuur van 4-6 te volgen met tussenpozen van 7-10 dagen. Na iedere behandeling krijgt u zakjes mee om de huid thuis mee te kunnen verzorgen na een PRX-T33 behandeling.

PRX-T33 kan ook mooi uitgevoerd worden op de hals en decollete.

DE BEHANDELING

VOORZORG PRX-T33 SKINBOOSTER
Bij Novèll Skin Clinic behandelen we de huid uitsluitend veilig zodat mogelijke risico’s of complicaties beperkt worden. Houdt daarom voorafgaand jouw PRX behandeling rekening met de volgende voorzorgmaatregelen:

 • Minimaal 2 weken voor de behandeling mag de huid niet meer zongebruind zijn of zelfbruiner aan worden gebracht.
 • Botox en/of filler behandelingen mogen maximaal tot 6 weken voor de PRX behandeling uitgevoerd worden.
 • Chemische peelings mogen uiterlijk tot 6 weken voor de PRX behandeling uitgevoerd worden.
 • Bij klachten als koorts, griep of algehele malaise behandelen wij de huid op de dag van de klachten niet.

Bij de volgende contra-indicaties zullen wij geen PRX behandeling uitvoeren:

 • Geirriteerde huid
 • Seborroisch eczeem
 • Allergie voor Kojinezuur
 • Zwangerschap en borstvoeding
 • Actieve herpes infectie (koortslip)
 • Overgevoeligheid voor geneesmiddelen
 • Wanneer de huid onlangs is geharst/geschoren is

NAZORG PRX-T33 SKINBOOSTER

Na de behandeling is het noodzakelijk om de WIQO Moisturizer (blauwe sachet) te gebruiken welke je van ons meekrijgt in sachets. Deze mag 2 keer per dag of naar behoefte aangebracht worden na de behandeling voor tenminste 6 dagen.

Gebruik naast de blauwe sachtet vanaf dag 2 ook de Wiqo Face Fluid (rode sachet), enkel savonds. Bij een gevoelige of geirriteerde huid mag deze pas na dag 3 of 4 aangebracht worden. Gebruik geen andere creme tot 30 minuten na het aanbrengen van de Wiqo Face Fluid.

RESULTAAT PRX-T33 SKINBOOSTER
Na één behandeling kun je meestal al verbetering van de huid zien. Zoals alle andere behandelingen geldt dat kuurverband de beste resultaten bieden. Een kuurverband bestaat gemiddeld uit 4 tot 6 behandelingen in tussenpozen van 7 tot 10 dagen. Het resultaat na een behandelingskuur met de PRX skinbooster is een egale, frisse en gladde huid.

FAQ PRX-T33 SKINBOOSTER

PRX-T33 is dé nieuwste behandeltrend en zorgt voor direct resultaat, zonder huidherstel. Het is een skinbooster en innovatieve technologie die zonder injecties en zonder beschadiging van het huidoppervlak onmiddellijk resultaat biedt.

De huidstructuur wordt verbeterd terwijl fijne lijntjes -en rimpels verminderen. Het is een ideale en veilige behandeling om de totale conditie van de huid te kunnen verbeteren. PRX-T33 is vergelijkbaar met een skin booster en is geen peeling. Bij een peeling maken we namelijk gecontroleerde schade aan de opperhuid. Met PRX-T33 houden we de opperhuid volledig in tact. Dat betekend dat PRX-T33 ook het gehele jaar uitgevoerd mag worden.

De behandeling is ook heel mooi te combineren met de dermapen4 (microneedling)

Na een PRX-T33 behandeling is er geen hersteltijd nodig. Dat betekent ook dat je niet zult vervellen na de behandeling.

Aan de PRX-T33 zit geen leeftijd verbonden. Per indicatie kan het verschillen wanneer wij een PRX-T33 behandeling aan zullen raden. Voor tieners is het een mooie behandeling om onzuiverheden aan te pakken. Op latere leeftijd kunnen we de huid mooi opfrissen door deze egaler en gladder te maken.

PRX-T33 kunnen we voor iedereen die de huid wilt verbeteren inzetten. De behandeling is voor alle huidtypen in te zetten, ongeacht huidskleur of leeftijd.

De behandeling kan als licht tintelend/prikkelend worden ervaren. Echter houdt dit gevoel maar een paar minuten aan. Na de behandeling zullen wij een rijke creme aanbrengen waarna je niets meer voelt van de behandeling.

De behandeling wordt in kuutverband aangeraden maar kan ook eenmalig uitgevoerd worden. Voor langdurig anti-aging effect raden wij aan om de behandeling in een kuur van 4-6 te volgen met tussenpozen van 7-10 dagen.

De PRX-T33 mag het gehele jaar door op iedere huid uitgevoerd worden omdat we het huidoppervlak niet beschadigen. Met de PRX stimuleren we de diepere huidlagen meer collageen en elastine aan te maken in een versneld tempo zonder hersteltijd. De PRX is daarom een populaire behandeling om ook in de zomermaanden uit te voeren.

Bij de volgende contra-indicaties zullen wij geen PRX behandeling uitvoeren:

  • Geirriteerde huid
  • Seborroisch eczeem
  • Allergie voor Kojinezuur
  • Zwangerschap en borstvoeding
  • Actieve herpes infectie (koortslip)
  • Overgevoeligheid voor geneesmiddelen
  • Wanneer de huid onlangs is geharst/geschoren is