MAAK EEN AFSPRAAK

BOEK HIER GEMAKKELIJK JOUW AFSPRAAK

De meet & treat boek je als je jouw huid wilt verbeteren en een huidtraject in wilt gaan. Dit bestaat uit een intakegesprek, uitgebreide huidanalyse d.m.v. het maken van foto’s in de Observ520X , een behandeling op maat en productadvies.

Klik op volgende stap en kies een beschikbare dag en tijd. Voorkeur voor een andere dag? Klik op een dag die (nog) niet beschikbaar is (die herken je aan het klokje) en schrijf jezelf gemakkelijk in op de wachtlijst. Wij bellen of mailen jou als er een plek vrijkomt op de dagen waar jij je op in hebt geschreven.

Je krijgt van ons een bevestiging van je afspraak per e-mail. Controleer daarom altijd goed of je je e-mailadres goed ingevuld hebt.

We kunnen niet wachten om je in onze salon te verwelkomen!

EEN AFSPRAAK ANNULEREN

Je kunt de afspraak tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Mocht je binnen 48 uur de afspraak annuleren zijn wij helaas genoodzaakt 75% van het te betalen bedrag in rekening te brengen. Bij het niet komen opdagen van de afspraak wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Bij een meet & treat rekenen wij standaard €75 bij een no-show. Annuleren of wijzigen van afspraken kan enkel per mail.