Salon - Novell Skin Clinic - Alkmaar - huidverbetering

OVER NOVELL SKIN CLINIC

Het doel van Novèll Skin Clinic is het realiseren van jouw droomhuid. We maken daarom een behandelplan en productadvies op maat. We doen tijdens de behandelingen ons uiterste best om steeds een stapje dichter bij jouw droomhuid te komen. Jijzelf speelt ook een grote rol in het eindresultaat.

ONZE VISIE

Ons team is gespecialiseerd in het behandelen van verschillende huidindicaties door onze holistische aanpak. Wij kijken naar het gehele plaatje en geloven dat innerlijke -en uiterlijke schoonheid en gezondheid onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Om het beste uit de huid te kunnen halen is kennis het belangrijkste onderdeel van ons vak. Hiervoor doen wij jaarlijks veel trainingen zodat wij altijd up-to-date zijn in iedere behandeling en product die wij aanbieden. ‘Voorkomen is beter dan genezen’ is een spreekwoord die perfect bij onze visie aansluit. Ook de gezonde huid heeft liefde en aandacht nodig. Zodat jouw grootste orgaan, de huid, zo lang mogelijk gezond kan blijven. Wij bieden jou de mooiste en beste versie van jezelf te kunnen zijn!

Chanel

MEET CHANEL

Mijn naam is Chanel Molenaar, huidtherapeut en eigenaresse van Novèll Skin Clinic. Na jarenlange ervaring bij verschillende huidklinieken, opende ik vier jaar geleden de deuren van mijn eigen huidkliniek. Hierin heb ik echt mijn droombaan en passie gevonden!

Kwaliteit staat bij mij op nummer één. Ik volg jaarlijks meerdere bijscholingen en sta hiervoor ingeschreven bij de beroepsorganisatie NVH (Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten). Hiermee help ik mezelf en het beroep huidtherapie inhoudelijk verder te ontwikkelen. Het allermooiste aan mijn beroep vind ik als ik samen met een cliënt, het mooiste uit zijn of haar huid heb kunnen halen en het doel wat daarbij vooraf gesteld is, is behaald!

De opleiding tot huidtherapeut is wettelijk erkend en daarmee is de titel huidtherapeut wettelijk beschermd en opgenomen in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG, artikel 34). Daarbij geldt voor huidtherapeuten de kwaliteitsregistratie in het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

Lisa Novell Skin Clinic

Lisa

MEET LISA

Lisa is afgestudeerd all-round huidspecialist en volgt momenteel de opleiding tot orthomoleculair therapeut. Het verbeteren en verzorgen van de huid is mijn passie. Mijn grote interesse ligt daarnaast ook bij voeding en supplementen. Ik geloof namelijk sterk dat veel huidproblemen van binnenuit komen. Ik vind het dan ook belangrijk om de oorzaak te achterhalen en aan te pakken. Een aantal jaar geleden heb ik zelf acne gehad. Ik weet daarom als geen ander hoe vervelend het is om te kampen met huidproblemen. Ik vind het daarom erg belangrijk een goed behandelprotocol op te stellen waarbij we een client helemaal kunnen begeleiden tijdens een huidtraject. Uiteindelijk is het doel altijd om het allerbeste te halen uit de huid!