VAATLASER BEHANDELING IN ALKMAAR

Vaatlaser behandeling Alkmaar

BEHANDELING - VAATLASER

Zichtbare bloedvaatjes op het gezicht en lichaam kunnen wij effectief behandelen met de vaatlaser. We kunnen hiermee verschillende roodheden behandelen. Op het gezicht behandelen we onder andere spider naevi, rosacea en couperose. Op het lichaam kunnen we beenvaatjes en kersenangiomen ook behandelen. Na een tot drie behandelingen zijn de vaatjes direct niet meer zichtbaar.

HOE WERKT DE VAATLASER?

Wij maken gebruik van een krachtige Nd-YAG laser. Door de warmte van de laserstraal wordt het bloedvaatje verhit. Dit zorgt ervoor dat de vaatwand knapt. Het laatste restje hiervan wordt vervolgens door ons eigen lymfesysteem opgeruimd. Omdat de laser alleen rode, paarse en blauwe kleuren in de huid herkend, blijft de omliggende huid onaangetast.

VAATLASER ALKMAAR

FAQ VAATLASER

De huid mag voorafgaand de behandeling niet zongebruind zijn. Blijf dus minimaal 4 weken uit de zon. Ook mag de huid niet gebruind zijn met een zelfbruiningscreme.

Doorgaans zijn 1 tot 3 behandelingen genoeg om de vaatjes volledig te behandelen.

Het laseren van vaatjes in het gezicht kunnen vergoed worden bij een aanvullende verzekering. Dit valt vaak onder ‘camouflagetherapie’. Informeer bij je zorgverzekeraar of dit in jouw pakket valt.

Met onze laser kunnen we veilig alle huidtypen -en kleuren behandelen.

Zie de link voor de actuele prijzen.

VERGOEDING VOOR HET BEHANDELEN VAN VAATJES

Je kunt met of zonder doorverwijzing bij de huidtherapeut terecht. Acnetherapie, laserontharing in het gezicht en camouflagetherapie worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende polis. Je kunt de poliswaarden van jouw verzekering checken of je hier gebruik van kunt maken.