HUIDVERBETERENDE BEHANDELINGEN

Bekijk ons diverse aanbod aan huidverbeterende behandelingen. Heb je geen idee welke behandeling jij moet kiezen?
Boek dan onze gratis huidscan, zodat we samen kunnen kijken welke behandeling het meest geschikt is voor jou. Door middel van een persoonlijk behandel plan gaan we samen op weg naar jouw droomhuid!

HUIDVERBETERING IN ALKMAAR

Voordat wij starten met een huidtraject, nemen wij altijd eerst een kijkje onder de huid. Dit doen we met de Observ520X. Door middel van deze specifieke huidanalyse kunnen wij een effectief behandel -en productplan opstellen.

HUIDSCAN

Ben je benieuwd wat er zich ònder jouw huid afspeelt? Pigmentschade, talg of fijne lijntjes die wij (nog) niet kunnen waarnemen met het blote oog kunnen wij zien met de huidscan.

 

Gratis huidscan - huidverbetering alkmaar - novell skin clinic - huidproblemen verbeteren en oplossen - observ520X

CHEMISCHE PEELINGS

Een peeling verwijderd de bovenste huidlaag en stimuleert daarmee celvernieuwing. Er zijn verschillende indicaties waarbij we een peeling kunnen toepassen zoals acne, pigmentvlekken en huidveroudering.

MICRONEEDLING

Microneedling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Hierbij kunnen we doeltreffend fijne lijntjes, rimpels, acnelittekens en de algehele huidstructuur behandelen. Wij werken met de nieuwste Dermapen 4.

DMK ENZYMENTHERAPIE

Met de behandelingen -en producten van DMK kunnen wij alle huidindicaties verbeteren. Denk hierbij aan eczeem, acne, rosacea maar óók de gezonde huid.

Huidverbetering - facials - ontspanning Novell Clinic - Alkmaar

HYDRAFACIAL

De hydrafacial is een unieke gezichtsbehandeling die de huid reinigt, peelt en hydrateert in één behandeling.

CRYOPEN

De Cryopen is een innovatief alternatief voor de scalpel bij het verwijderen van huidimperfecties door middel van bevriezing.

Cryopen novell skin clinic

PIGMENTBEHANDELING

Pigmentschade die niet op andere therapieën reageert behandelen wij met ME-LINE. Wij kunnen hiermee alle huidtypen -en huidskleuren behandelen.

DERMAPLANING

Dermaplaning is een populaire manuele exfoliatietechniek waarbij de huid wordt behandeld met een steriel chirurgisch mesje. 

PRX SKINBOOSTER

De PRX-T33 No needle skinbooster is een innovatieve technologie die zonder injecties  onmiddellijk resultaat biedt.

FACIALS

Bij Novèll Skin Clinic heb je keuze uit verschillende gezichtsbehandelingen. Bekijk ons aanbod aan onstpannende en huidverbeterende facials. 

BINDWEEFSELMASSAGE

Een bindweefselmassage is een speciale massage techniek waarbij we de aanmaak van collageen en elastine triggeren. 

LASERONTHAREN

Bij laserontharing wordt laserlicht door het pigment in de haar geabsorbeerd, waardoor deze wordt vernietigd. 

VAATLASER

Zichtbare bloedvaatjes en roodheden op het gezicht en lichaam kunnen wij effectief behandelen met de vaatlaser.

Vaatlaser behandeling Alkmaar

LED-LICHTTHERAPIE

Binnen combinatiebehandelingen zorgt LED lichttherapie voor hét maximale resultaat voor huidverbetering, huidverjonging en huidherstel

HUIDVERBETEREND BEHANDELPLAN

STAP 1

Door middel van de huidscan met de  Observ520X kunnen we jouw diepere huidlagen analyseren en weten we precies wel huidprobleem we aan kunnen pakken en stellen we persoonlijk behandelplan op. 

STAP 2

Hierna volgt een traject van meerdere behandelingen. Welke behandeling dit is en welke producten hierbij worden gebruikt, is per persoon verschillend. Net zoals het aantal behandelingen. 

STAP 3

Wanneer het gewenste resultaat is bereikt en jij zelf ook tevreden bent, geven wij passend advies over welke producten je het beste thuis kunt gebruiken. Op deze manier heb jij het langst plezier van jouw droomhuid!