HUIDVERBETERING MET LED LICHTTHERAPIE IN ALKMAAR

LED THERAPIE ALKMAAR

WAT IS - LED LICHTTHERAPIE

De laatste jaren zijn LED licht behandelingen enorm populair geworden in de wereld van huidverbetering. Deze populariteit is natuurlijk niet voor niets. Vrijwel alle huidtypen en huidindicaties kunnen hiermee behandeld worden en huidindicaties die lastig op andere therapieën reageren, zoals eczeem, kunnen aanzienlijk verbeteren. Het werkt als volgt: de cellen absorberen het licht, reageren hierop en als reactie hierop komt energie vrij. Energie die de huid nodig heeft voor alle huidcellen om hun eigen taken goed te kunnen uitvoeren. De huid kan hierdoor volledig herstellen en wordt weer gezond. Binnen combinatiebehandelingen zorgt LED lichttherapie voor hét maximale resultaat voor huidverbetering, huidverjonging en huidherstel. Wij werken met een van de krachtigste LED lichttherapie apparaten, de Healite II van Lutronic. De Healite II is in staat om meerdere huidlagen te kunnen bereiken en de huid hiermee te verbeteren.

BEHANDELING LED-THERAPIE

Bij Novèll Skin Clinic zijn we altijd op zoek naar een stapje extra, waardoor we het maximale uit huidverbeterende behandelingen kunnen en willen halen. Dat is de reden dat we LED-therapie graag toevoegen aan diverse huidbehandelingen. Onze missie is om jou te helpen aan een gezonde, stralende huid, zodat je je zekerder en gelukkig voelt.

Voor-of nazorg van LED-therapie is niet nodig.

Novell Skin Clinic Alkmaar - huidverbetering, huidtherapeut en huidspecialist dermapen 4 microneedling

FAQ LED-THERAPIE

Je hoeft nergens rekening mee te houden voor de behandeling

LED-therapie kan in principe altijd uitgevoerd worden, meerdere keren per week zelfs. Bij het afnemen van een kuur van 10 behandelingen, krijg je er 2 gratis!

Bij een aanvullende verzekering kunnen deze behandelingen vergoed worden door de zorgverzekeraar.

Zie de link voor de actuele prijzen. Bij het afnemen van een pakket van 10 behandelingen, krijg je 2 behandelingen volledig gratis.