DE HYDRAFACIAL IN ALKMAAR

hydrafacial in Alkmaar

HYDRAFACIAL

De Hydrafacial beloofd jou ‘the best skin of your life’ in 30 minuten. Het is dé winnaar op het gebied van reiniging en hydratatie in één. Alleen de Hydrafacial combineert een gepatenteerde technologie met alleen de allerbeste, huidverbeterende werkstoffen om álle huiden te kunnen verbeteren. Hydrafacial is voor íedereen!

De hydrafacial is een unieke gezichtsbehandeling die de huid reinigt, peelt en hydrateert in één behandeling. Het resultaat na een hydrafacial is een intens gevoede, stralende huid zonder mee-eters. Het is niet voor niets dat dit de nummer 1 behandeling is onder vele film -en muzieksterren. Deze behandeling kan toegepast worden bij ieder huidtype. De Hydrafacial belooft je de beste huid van je leven in slechts 3 stappen. Daarbij kun je nog extra opties zoals lymfedrainage, ledlicht of een premium booster kiezen.

Welke resultaten kun je verwachten?

Doordat deze unieke behandeling de huid reinigt, peelt, de mee-eters verwijdert en vervolgens insluist met vitaminen, peptiden, antioxidanten en hyaluronzuur beloven wij een ware glow na afloop. Door de toevoeging van lymfedrainage, premium boosters en led therapie zul je het maximale uit de behandeling halen. Maar iedere behandeling geeft na 1 behandeling al resultaat. Wij raden aan om deze behandeling eens per 30 dagen bij te houden voor het mooiste resultaat. Deze behandeling is ook heel goed te combineren met onze andere behandelingen zoals de dermapen of een peeling. Na de behandeling kun je doorgaan met je dagelijkse bezigheden. Je hebt na een Hydrafacial namelijk geen last van hersteltijd, pijn of irritatie. 

Welke hydrafacial behandelingen zijn er?

Dit is de meest uitgebreide en luxe hydrafacial behandeling van 60 minuten.

Het ontgiftingproces wordt gestart met lymfedrainage. Daarna volgen de 3 stappen van de hydrafacial waarbij er een premium booster diep in de huid wordt gebracht en de aanmaak van collageen stimuleert. Hiermee kunnen we specifiek en krachtig werken op fijne lijntjes, rimpels, pigment en andere tekenen van huidveroudering. De behandeling wordt afgesloten met LED lighttherapy. Het rode ledlicht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en elasticiteit. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering. Het blauwe led-licht remt de talgproductie en ontstekingen in de huid. 

Dit is dezelfde behandeling als de Platinum behandeling, maar zonder lymfedrainage.

Bij deze behandeling worden eerst de 3 stappen van de hydrafacial uitgevoerd met toevoeging van een plaatselijke booster. Bij deze behandeling wordt de Britenol of de Dermabuilt toegepast, die zich richten op huidveroudering of hyperpigmentatie. 

Deze behandeling bestaat uit de 3 stappen van de hydrafacial waarbij we ons extra richten op de onzuiverheden. De behandeling wordt afgesloten met blauw licht ledtherapie die de bacteriën doodt en de talgproductie remt.

Een standaard hydrafacial behandeling zonder extra boosters. Deze kan gecombineerd worden bij een dermapen4 behandeling.

FAQ HYDRAFACIAL

Voorafgaand een Hydrafacial zijn er geen voorzorgsmaatregelen nodig. De Hydrafacial mag het gehele jaar uitgevoerd worden op álle huidtypen.

Na een Hydrafacial hoef je nergens rekening mee te houden. Je kunt direct na de behandeling alle activiteiten weer oppakken. Alles uit jouw behandeling halen? Dan raden wij aan om alle hoge werkstoffen een dag goed in te laten trekken en de volgende dag pas weer jouw huid te reinigen.

iedere behandeling geeft na 1 behandeling al resultaat. Het resultaat is een stralende, gevoede huid en ‘glowy skin’. Wij raden aan om deze behandeling eens per 30 dagen bij te houden voor het mooiste resultaat. Deze behandeling is ook heel goed te combineren met onze andere behandelingen zoals de dermapen of een peeling. Na de behandeling kun je doorgaan met je dagelijkse bezigheden. Je hebt na een Hydrafacial namelijk geen last van hersteltijd, pijn of irritatie.

  • De hydrafacial is een unieke gezichtsbehandeling die de huid reinigt, peelt en hydrateert in één behandeling. Het resultaat na een hydrafacial is een intens gevoede, stralende huid zonder mee-eters. Het is niet voor niets dat dit de nummer 1 behandeling is onder vele film -en muzieksterren. Deze behandeling kan toegepast worden bij ieder huidtype. De Hydrafacial belooft je de beste huid van je leven in slechts 3 stappen. Daarbij kun je nog extra opties zoals lymfedrainage, ledlicht of een premium booster kiezen.
  • Een Hydrafacial is een volledig pijnloze behandeling. De Hydrafacial wordt over het algemeen altijd als prettig ervaren
  • De intens gevoede en schone huid zien we na 3 tot 4 weken weer wat doffer worden. De poriën vullen zich in deze tijd ook weer met talg. In dit stadium ben je weer toe aan een nieuwe Hydrafacial!
  • Een Hydrafacial mag iedere maand uitgevoerd worden. Om het resultaat van de Hydrafacial te behouden adviseren wij ook om de behandeling maandelijks bij te houden. Hydrafacial is ook perfect te combineren met onze andere behandelingen.