FACIALS IN ALKMAAR

GEZICHTSBEHANDELINGEN AFGESTEMD OP JOUW HUID

Bij Novèll Skin Clinic heb je keuze uit verschillende gezichtsbehandelingen. Zowel bij de peelings als bij de gezichtsbehandelingen werken wij met Image Skincare, welke hoogwaardige ingrediënten bevat die op celniveau werken. Dit betekend dat de ingrediënten in de levende huidlagen haar werk doen. Daarmee is er ook tijdens deze ontspannen gezichtsbehandelingen echte huidverbetering mogelijk!

Het unieke aan onze facials is dat je ze helemaal zelf kunt samenstellen naar jouw behoefte. Zo kun je kiezen voor extra’s als lymfedrainage, dermaplaning of een bindweefselmassage. Ook kun je add-ons toevoegen aan jouw facial, zoals wenkbrauwen verven en/of harsen

DE BESTE GEZICHTSBEHANDELINGEN IN ALKMAAR

MEET & TREAT

Dit is jouw eerste behandeling bij ons. Tijdens deze behandeling maken wij kennis met jou, jouw huid, hulpvraag en verwachtingen. Aan de hand van een uitgebreid intakegesprek en huidscan in de Observ520X maken we een behandel -en productplan op maat, zodat we het mooiste uit jouw huid kunnen halen. Hierna vind gelijk jouw eerste behandeling plaats.

90 min

DELUXE GLOW FACIAL

Een unieke samenstelling van de ormedic peel of vitamine c peel in combinatie met een uniek bruisend zuurstofmasker. Hierdoor wordt de huid intensief gehydrateerd en krijgt de huid een ware zuurstof-boost. Door de toevoeging van een hoge concentratie vitamine C, antioxidanten en peptiden wordt de huid ultiem gevoed. Deze behandeling is inclusief gezichts-massage en vitamine C alginaatmasker.
75 min | 2 gratis adds

NOVÈLL SKIN TREATMENT

Deze unieke gezichtsbehandeling wordt volledig afgestemd op jouw huidbehoefte -en conditie. Hierdoor is de behandeling bij iedereen uniek. Dit is een uitgebreide behandeling waarbij er gebruik wordt gemaakt van hoge actieve werkstoffen, die de huidconditie verbeteren. De behandeling kun je helemaal naar eigen behoefte samenstellen door er bijvoorbeeld lymfedrainage, dermaplaning of een bindweefselmassage aan toe te voegen. 60 min | 1 gratis add

TREAT & PEEL

Deze uitgebreide gezichtsbehandeling i.c.m. een fruitzuur peeling die volledig op jouw huid wordt afgestemd. Door een peeling te combineren tijdens een gezichtsbehandeling, zie je direct en langdurig resultaat. Deze behandeling word afgesloten met een alginaatmasker. De behandeling kun je helemaal aanpassen naar jouw behoefte door er lymfedrainage, bindweefselmassage en/of dermaplaning aan toe te voegen.
75 min | 1 gratis add

BINDWEEFSEL FACIAL

Deze effectieve facial biedt een combinatie van ontspanning en huidverbetering. Doordat we de hoog geconcentreerde producten toepassen in combinatie met de bindweefselmassage, worden deze werkstoffen beter opgenomen, verklevingen weggemasseerd en de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur gestimuleerd.

BINDWEEFSEL FACIAL DELUXE

Dit is de uitgebreide versie van de bindweefsel facial waarbij we tevens gebruik maken van een fruitzuur peeling. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk alginaat masker. De combinatie van bindweefselmassage, een fruitzuur peeling én een intensief masker zorgt direct voor een liftend resultaat.

ADD-ONS BIJ JE FACIAL

WENKBRAUWEN HARSEN

BOVENLIP HARSEN

WENKBRAUWEN OF WIMPERS VERVEN

EXTRA'S BIJ JE FACIAL

Dermaplaning

Bindweefselmassage

CASMARA ALGEN MASKER