LASERONTHARING IN ALKMAAR

TIJDELIJKE ACTIES! - LASERONTHARING

Om te vieren dat wij vanaf 1 april ook laserbehandelingen aanbieden hebben wij aantrekkelijke acties voor jou samengesteld! Kijk gauw voor de acties bij ‘afspraak maken’.

LASERONTHAREN ALKMAAR

BEHANDELING - LASERONTHARING

Laserontharing is dé oplossing om ongewenste haren permanent te verwijderen. Harsen, epileren en scheren wordt hiermee verleden tijd. Last van huidirritatie na het scheren -en of harsen? Dan biedt laserontharing de oplossing. Bij laserontharing wordt laserlicht door het pigment in de haar geabsorbeerd, waardoor deze wordt vernietigd. Een haar die eenmaal is vernietigd, komt niet meer terug. Hierdoor kunnen we zorgen voor permanente ontharing. Wij werken met de krachtigste en snelste Alexandrite/ND-Yag laser, namelijk de Clarity II van Lutronic.

HOE WERKT LASERONTHARING?

Bij Novèll Skin Clinic in Alkmaar werken we met de Clarity II van Lutronic. Deze laser maakt gebruik van 2 heel krachtige lasers -en golflengte: de Alexandrite en ND-Yag. Hiermee kunnen we zowel de lichte -als donkere huidskleur effectief behandelen en is er een haarreductie mogelijk van 90 tot 95%. Alle wetenschappelijke studies zijn het erover eens dat de Alexandrite op dit moment de laser is die het meest overtuigende resultaten biedt op een lichte en gemiddelde huid. De Nd-Yag is de meest aangewezen laser voor de behandeling van een gepigmenteerde huid. De Clarity II is daarnaast een van de snelste lasers op de markt. Dit maakt onze laser een van de snelste en krachtigste lasers ter wereld!

VAATLASER ALKMAAR

DE BEHANDELING

De behandeling

Tijdens de behandeling worden de lasers Alexandrite/ND-Yag-laser gebruikt die een intense lichtstraal produceert. Deze lichtstraal wordt gericht op het te behandelen gebied, waarbij de laserenergie wordt geabsorbeerd door het pigment in de haarzakjes. Dit veroorzaakt schade aan de haarzakjes, waardoor ze niet meer in staat zijn om nieuw haar te produceren. Dit betekent wel dat alleen haren met pigment effectief gelaserd kunnen worden.

VOORBEREIDING LASERONTHARING

Voorafgaand aan de behandeling wordt geadviseerd de haren in het te behandelen gebied te scheren, omdat de laser dan beter kan doordringen in de haarzakjes. Ook moet het te behandelen gebied vrij zijn van lotions, crèmes en make-up. De haren mogen 4 tot 6 weken niet geharst zijn van tevoren.

NAZORG LASERONTHARING

Na de behandeling kan de huid rood, warm en geïrriteerd zijn, maar dit zou binnen enkele uren moeten verminderen. Het wordt aanbevolen om blootstelling aan de zon te vermijden en een zonnebrandcrème te gebruiken om de behandelde huid te beschermen. Ook mag het behandelde gebied niet geharst worden tussen de behandelsessies door.

RESULTAAT LASERONTHARING

Na een kuur mag je verwachten dat je minimaal 90% haarreductie hebt. Hierdoor zul je geen last meer hebben van irritaties zoals rode bultjes, stoppels en ingegroeide haren. Het beste resultaat wordt behaald bij de donkergekleurde, dikkere haren. Dunnere haren met een blonde, grijze of rode kleur zijn niet geschikt voor laserontharing. Deze haren bevatten geen pigment waardoor de laser deze haren niet herkend.

AANTAL BEHANDELINGEN

Aangezien het haar groeit in verschillende fasen, zijn meerdere behandelingen nodig om alle actieve haarzakjes te bereiken. De meeste mensen hebben tussen de 6 en 8 behandelingen nodig, met tussenpozen van enkele weken tot maanden. Dit is afhankelijk van het behandelde gebied en factoren zoals haarkleur en huidtype.

FAQ LASERONTHARING

De huid mag voorafgaand de behandeling niet zongebruind zijn. Blijf dus minimaal 4 weken uit de zon. De gehele kuur mag je tussendoor de haren scheren, maar niet harsen, waxen of epileren.

Aangezien het haar groeit in verschillende fasen, zijn meerdere behandelingen nodig om alle actieve haarzakjes te bereiken. De meeste mensen hebben tussen de 6 en 8 behandelingen nodig, met tussenpozen van enkele weken tot maanden. Dit is afhankelijk van het behandelde gebied en factoren zoals haarkleur en huidtype.

Het laseren van ongewenste haren in het gezicht wordt vrijwel altijd vergoed bij een aanvullende verzekering. Informeer bij je zorgverzekeraar of dit in jouw pakket valt.

Met onze laser kunnen we veilig alle huidtypen -en kleuren behandelen, óók de donkere huid en fijne haren.

Zie de link voor de actuele prijzen. Bij het afnemen van een pakket van 6 behandelingen, krijg je 1 behandeling volledig gratis.

  • Zongebruinde huid
  • Gebruinde huid door zelfbruiner
  • Tijdens een antibioticakuur mag er niet gelaserd worden
  • Zwangerschap -of borstvoedingsperiode
  • Actieve herpesinfectie
  • Fotosensibiliserende behandeling (Roaccutane, cortisone, antibioticum, enz.)
  • Chemokuren en/of bestraling

VERGOEDING VOOR HET LASERONTHAREN

Je kunt met of zonder doorverwijzing bij de huidtherapeut terecht. Acnetherapie, laserontharing in het gezicht en camouflagetherapie worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende polis. Je kunt de poliswaarden van jouw verzekering checken of je hier gebruik van kunt maken.